tisdag 11 november 2008

Klänningar från kina
Satt och surfade runt lite i går kväll med tanke på det kommande bröllopet. Hamnade på en sida i Kina som har hur fina barnklänningar som helst. På ett naffs förvandlas varenda liten tjej till en livs levande prinsessa. Dessutom så är de hur billiga som helst om man jämför vad det kostar att köpa liknande klänningar i sverige. Två av klänningarna på bilden inklusive frakt från kina kommer att kosta runt 1250kr.

Hittat några klänningar som jag tycker om. Vet bara inte hur man ska tänka lite. Ska Moa och Hanna ha lika klänning trots att det skiljer så pass många år mellan dem? Jag tror att jag tillslut har kommit fram till att de nog ska ha det.

I nu läget tycker jag mest om denna klänning till våra båda flickor. Bilden är tagen från deras hemsida.

Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om den!

Moa ska strax till tandläkaren. Hennes mamma är lite rädd för att "ungen" inte kommer att gapa...vi får se om jag oroat mig i onödan.

3 kommentarer:

 1. Hej!! åh ska ni gifta er, Grattis!! vad roligt, när blir det? ja visst är det otroligt roligt att kika runt på massa sidor med allt vad som hör bröllop till! =) vi kommer ju gifta oss år 2010.. men har inte helt bestämt om det blir ett vinter eller sommarbröllop! men tankarna rullar ju runt i huvudet ändå! =) Jag tycker den där klänningen var superfin! och jag håller med att det blir jätte fint om båda flickorna har lika klänningar! Kram!!

  SvaraRadera
 2. hej!! Vad roligt att ni ska gifta er!!!! Min syrra gifte ju sig nu i höstas och hon beställde en klänning ifrån kina som satt och avr jätte fin!!! verkligen att rekomendera!

  Kramar!!!!

  SvaraRadera
 3. Va roligt ! Grattis ! Mycket att planera nu förstår jag ! klänningarna är fantastiska ! Hoppas allt är bra med er ! Kram Paulina !

  SvaraRadera