lördag 23 december 2017

En ledsam födelsedag

Liten ledsen blomma kämpar i sängen på våningen ovanför. En födelsedag kommer och går och i detta fallet mest smaksatt med tårar. Vi ska fira hjärtat jag lovar, när du åter är på bena tar vi en ny födelsedag! Det är inte samma sak säger du. Nej älskling det är det inte. Men du är verkligen värd att firas.


Verkar inte vara bättre än det vi först befarade. Att det nog är årets influensa som flyttat in hos vårt födelesedagsbarn. Kan känna att både hon och vi andra har fått vår beskärda del av sjukdom denna månad och att det måste stoppa nu. 


Födelsedagspresenterna hänger fortfarande kvar oöppnade. Orken har inte funnits för mer än ett par stycken. Milo sover lugnt i sin säng. Jag, Melvin och Christian kryper ihop framför tv:n med lite julgodis, skummande julmust och Bingo Lotto. 

Det blir en annorlunda jul. Vi kämpar på för att skapa så mycket julkänsla vi förmår. Men det är svårt i år. Det gör ont att se ledsna ögon när de borde tindra som mest. Men jag är tacksam. Tacksam för att ha fått vara med och se min älskade dotter växa och utvecklas ännu ett år. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar