måndag 18 april 2016

Allt har en sista gång

Allt har en början och ett slut. Inget varar för evigt hur gärna vi än vill tror det. Vi manipulerar vår värld. Bemästrar sjukdomar, mixtrar med naturen, opererar bort ålderdom. Vi inbillar oss själva att vi har makt över livet. Visst, vi kan göra bra och dåliga val under vår resa. Men till sist så har allt ett slut och vi står i chock kvar och undrar vad som hände. Livets början, livets slut. När slutet blir till avsked vet vi inte. Att livets vågskålar väger ojämnt känns otroligt orättvist, men är inget vi kan göra något åt. I en annan del av Sverige har älskande föräldrar idag stängt av även sin andra dotters respirator...att finna någon mening eller rättvisa i att barn dör är från början meningslöst, för den meningen finns inte. Det händer ändå.


Det finns en sjukdom som jag aldrig förut hade hört talas om. Dravets Syndrom. En kär vän vars dotter har den diagnosen kämpar varje dag för ett liv. Hela familjen kämpar, och lever i nuet på ett intensivt och beundransvärt sätt. För Disas skull och för de andra 50 barn i Sverige som lever med denna diagnos snälla lämna ett bidrag till fjärilsfonden för inga mer små fjärilar ska någonsin få lyfta mot himlen igen!

Dravets syndrom
Vi vill stimulera och skapa möjligheter för forskning kring Dravets syndrom. Med din hjälp kan vi samla in pengar till Fjärilsfonden där pengarna går till forskning. Skänk 100 kr eller valfritt belopp på bankgiro 309-3432 eller via Swish 123 288 52 67.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar