tisdag 5 maj 2009

Köpa sex i Ullared

När slår löven egentligen ut? Tittar ut genom mitt fönster och inser att den vår som jag precis anade, nu har förvandlat min omgivning till ett sommarlandskap. Träden är smäktande gröna med små nyutslagna löv och hoppet om livet existerar.

Igår var jag en sväng till Ullared. Kanske snarare för att få göra något utan barn än att handla. Få ensamtid som tanterna på BVC ofta pratar om är så viktigt. Var lagom mycket folk och trots att jag inte behövde något egentligen så slutade ändå notan på 2 600kr. Vem lade alla dessa prylar i min vagn!?

En rolig nyhet på Ullared är att de öppnat upp en sexshop där. Kunde naturligtvis inte låta bli att gå in och kika lite. Var en lite märklig känsla. Jag är rätt frimodig och ickepryd i min natur, men jag fick faktiskt anstränga mig en aning för att lotsas att jag inte tyckte att det var lite genant att vandra runt bland tonårskillar och medelålders kvinnor och män för att titta på lotsasfittor, dildosar och engångsligget Lisa.

Såg inte så många som verkligen handlade, och för oss som fortfarande inte vågat riktig över tröskeln till alla prylar och saker som ska göra vårt sexliv fantastiskt, så kan man lite halvginerat köpa lite massageolja i någon sensuell doft att piffa upp vardagen med, eller när modet och andan faller på gå in på deras webbshop.

1 kommentar:

  1. Heheh, jag hade nog aldrig vågat köpa nåt där. Jag är inte sån som brukar bry mig om vad andra ska tycka om mig i vanliga fall, men att köpa sexleksaker offentligt? Nej där går faktiskt gränsen.

    SvaraRadera