torsdag 7 maj 2009

Kemisk stridsföring!

Det här med barnmatsburkar. Vilket pucko är det som kommit fram till att det absolut måste vara någon otäck röd nermejad grönsak i dessa. Tydligen så sitter det någon produktutvecklare på Nestle och Semper som uppenbarligen bara älskar morötter och tomat och som tror att barnen kommer att dö av näringsbrist om dessa inte finns med.

För helt ärligt, hur roligt är det med knallorange mat som inte bara förstör barnets kläder utan som även gör att man bör maskera hela sitt kök inklusive sig själv så fort barnet ska äta? Som tur är så har babybjörn fattat mitt problem och tillverkat en hellång regnrock som man kan dra på Melvin för att minimera riskerna. Men så var det resten. Har flera gånger varit tvungen att linda in mig i handdukar och morgonrock för att inte bli helt nedstänkt av detta stridsmedel så fort Melvin med ett illmarigt leende börjar köra bil med munnen.


Nästa gång som jag är hos frissan planerar jag att ta springnota och till på köpet sno med mig det heltäckande plastskynket så jag åtminstone har ett chans att försvara mig nästa gång Melvin blir hungrig!

1 kommentar:

  1. När Oskar var liten satt vi i badrummet och matade honom i början. Han fullkomligen sprutade morotspuré över allting och det var omöjligt att få bort från tapeterna. Men alltså, morot i all ära, finns det ingen annan grönsak man kan mala ner som inte omfärgar hela ens hem och klädbestånd?

    SvaraRadera