måndag 11 maj 2009

Slutprovet avklarat!


Slutprovet var idag. Vi var på det riktiga tandläkarbesöket och Moa var fantastiskt duktig. Gick som på räls och jag kan knappt fatta det själv. Blev lite så där nagelbitande nervös när Helen gick och hämtade in tandläkaren Nils. Hon kröp upp i min famn och vi fick tillsammans åka upp och ner i tandläkarstolen, och efter det gick även hans del av undersökningen jättebra. Det var en stolt liten tjej som åkte kana ner för tandläkarstolen och en lättad mamma som vet att tandläkaren förmodligen inte kommer att bli något ångesthinder i hennes fortsatta liv.Efter tandläkarbesöket så åkte vi till Stina på lekterapin då det är hennes belöning när vi utsätter henne för situationer som hon tycker är obehagliga som läkarbesök och liknande. De är så gulliga som ger henne denna belöning för hon älskar verkligen att åka dit.
Även Melvin fick vara med och leka på ett hörn.
Moa målade ett jättefint litet smyckeskrin!

2 kommentarer:

 1. Nu har jag äntligen internet igen...nån kabel som gick vid åsknedslaget. Helén har mina barn haft och hon är ju jättebra. Sen får man ta det där med pekfingrar om saft och russin mm med en nypa salt. Mina barn har blivit "mutade" lite till och från och dom har aldrig haft hål i tänderna..Moa ser ju ut att gilla tandläkaren nu så det kan man ju hoppas blir ett framtida yrke för henne, så att man kan få lite "schysst pris", fy vad dyrt det är att gå till tandläkaren!!/Johanna

  SvaraRadera
 2. Vad duktig hon var, och vad skönt att hon är så cool inför tandläkaren. När jag ser korten på moa slås jag av hur lik hon är dig! Det är ju mamma upp idagen.

  Du skriver blivande man...vankas det bröllop?

  Thorleifs...*ler* ja de är ett kapitel för sig. Men det brukar vara trevligt att jobba när de spelar. Dock lät Robinsson incidenten lite drygare...och det är precis vad B-kändisar kan vara, dryga.

  Ha det gott!
  Trevlig helg!
  Kram
  Marthina & magen

  SvaraRadera