lördag 9 maj 2009

Mitt möte med expedition Robinson

Efter några minuter på jobbet så får jag veta att det kommer att dyka upp fyra deltagare ifrån Expedition Robinson som bestämt sig för att det ska festa på den krogen som jag jobbar på. Några minuter senare dyker det upp en taxi utanför som signalerar några gånger att här kommer vi!

Ut kliver fyra personer, som jag för övrigt inte har en aning om vilka de är, då Robinsson inte tillhör något av mina favoritprogram. - Är alla de kändisar viskar jag till min kollega som skrattar till och rycker på axlarna...- jo, det är de nog.

En av dem kommer fram till mig och presenterar sig genom att ta i hand på ett sånt där lite mer polaraktikt sätt. - Det är lite dokussåpa här, säger han och pekar på sina tre vänner.

Efter en liten rökpaus så dyker en journalist upp. - Hej! Ni hade ringt oss! De skrattar lite förläget.

De sätter sig i ett hör inne på restaurangen och beställer in ett helrör alla Stureplan och dricker betydligt mer än vad de borde. När jag råkar gå förbi grabbar en av tjejerna tag i min arm och skriker åt mig.- Skaffa ett glas mjölk åt mig, nu! Samtidigt som hon hela tiden drar upp sin axelbandslösa klänning över brösten, och då hör till saken att jag långt ifrån jobbar som servertris eller bartender på det här nöjesstället.

Som ni kanske förstår så är jag inget stort fan av Robinsson eller av kändisar för övrigt. Särskilt inte de som tror att de helt plötsligt har rätt att kräva saker och bete sig hur de vill bara för att de vikt ut sig för halva Sveriges befolkning på lördagskvällarna under våren.

Det kan inte vara lätt att vara B-kändis alla gånger. Särskilt inte på besök i en småstad då ingen av våra övriga gäster ens verkar reflektera över vilka de var. Kanske hade det funkat bättre om de hade haft en t-shirt på sig med texten. Robinson 2009. Jag var där! Så att de själva nästa gång ska slippa fejka sin egen paparazzi bevakning!

5 kommentarer:

 1. HAHAHAH. hade dom ringt journalisten själva?? q:

  SvaraRadera
 2. Är sjukt nyfiken på vilka det var.. :)

  SvaraRadera
 3. Hahaha det är ju helt otroligt!
  Jag är som du Karin, jag hade absolut inte känt igen dem om jag mött dem!
  Så stora kändisar är de, hahaha om de bara visste!

  SvaraRadera
 4. Jempa- det får förbli min yrkeshemlighet! =)

  SvaraRadera