torsdag 24 september 2009

Världen utanför ger andra perspektiv

Torsdag kväll. Tenta i morgon. Den värsta ångesten har lagts sig. Går det så går det. Går det inte är den ingen katastrof. Bara en tenta som måste göras om.

Läser på Lotta Grays blogg om rädslan för morgondagens provsvar. Hennes svar är livsavgörande. Har cancern kommit tillbaka som hennes magkänsla säger, finns inga garantier om nya försök, om nytt prov som inom några veckor kan göras om med glädjande besked. Där finns anledning till all världens oro och ångest, vad är en tenta i det stora hela!?http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/

Pluggade lite på förmiddagen. Eftermiddagen har jag spenderat med mina barn ute på gården. Sett dem leka och med lycka i ögonen trycka i sig den överkokta korven som tillagades på stormköket som vi köpte i våras. Det är dom som är viktiga. Livet med dom, att de får vara friska och att jag får se dem växa upp. Att vara kvar i stunden och ta vara på den.Moa leker katt i en bur!

Korvkokning

Vem har sagt att killar inte leker med dockor!?

Konstigt nog smaker maten mycket bättre utomhus!

På en sjukhussal ligger en liten Elton och kämpar för sitt liv. Ser man sig runtomkring får man ganska snart ett annat perspektiv på sina problem.

Elton och hans familj finns i mina tankar. Besök gärna hans mammas blogg och följ deras kamp. http://jenni80.bloggsida.se/2009/09

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar