tisdag 31 mars 2009

Avklarad operation- Så stolt över min lilla tjej


En lång dag är ännu inte slut, men vi har kommit hem ifrån sjukhuset och allting har gått jättebra. Vilken oerhört modig liten tjej vi har.

Att söva sitt barn. Oerhört obehaglig känsla att totalt vara tvungen att släppa all kontroll. Hon var så ledsen in i det sista när jag bar henne in i operationssalen. - Jag vill inte bli opererad, fick hon fram mellan tårarna. De sprutade in narkosmedel snabbt för att lindra hennes ångest, och hon somnade i min famn. Jag kan så har efteråt bara konstatera att det är som alla sagt till mig innan. Att man gråter när ens barn väl somnar in, med rädsla för att hon aldrig mer ska vakna upp igen.

Halsmandlarna var jättestora och de har även tagit bort polyperna bakom näsan och en vaxpropp i hennes vänstra öra. Var skönt att få bekräftat att en operation var nödvändig, och att vi inte gjorde det här i onödan. Nu är det över och vi kan pusta ut.
Christian tittade på mig när vi stannade med bilen framför vårt hus. -Karin, lyssna! Jag hör inget svarade jag. - Nej, just det, Moa är helt tyst fast hon sover!


1 kommentar: