tisdag 13 april 2010

TÄVLING! VINN GÅVA FRÅN PING PONG BARNKLÄDER!

TA CHANSEN OCH VINN EN GÅVA IFRÅN PING PONG BARNKLÄDER

En badcape med Cuties tryck - Kan användas både som badcape och om som filt. Levereras i en lyxig organzapåseBarnförkläde- Älskling. Passar barn i åldern 2-4 år. Kvalité: Plastad 100% bomull. Lätt att torka av med trasa.

(Vinnaren får en av dessa produkter)


För mer information om dessa produkter gå in på deras hemsida:

http://www.pingpongbarnklader.se/


Lycka till!

14 kommentarer:

 1. Maria Larsson13 april 2010 10:05

  Åh en tävling som jag självklart vill vara med i =) Väntar mitt första barn i Augusti och en badcape skulle vara underbart att vinna!

  Hoppas allt är bra med dig och din familj, känns på bloggen som om du har fullt upp.

  Kram Maria Larsson

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en tävling på bloggen Karin. Efter över fyra års längtan kom äntligen min lilla Signe till mig och det är det bästa som hänt mig. Vi tänker bada och plaska mycket i sommar så en badcape skulle vara bra att ha. :-)

  Kram Sofia Joakimson

  SvaraRadera
 3. Iih, vi gillar tävlingar!

  Om jag vinner tror jag att badcapen skulle passa lilla Eira perfekt. Vi har en badcape hemma, men eftersom den är efter storebror Troy har vi inte velat/vågat använda den. En ny badcape som bara är Eiras skulle vi definitivt använda och därför hoppas vi på TUR!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh tävla! Jag vill vara med. Jag skulle vilja vinna förklädet till Felix. han som älskar att baka och greja i köket skulle verkligen behöva ett eget förkläde (nu får han ju låna storasystrarnas) Hoppas på vinst

  SvaraRadera
 5. Då det är så pass få som är med och tävlar kommer jag att lotta fram vinnaren så jag slipepr känna mig så jävig i denna tävling! *ler*

  Sista dagen idag så passa på och tävla!

  SvaraRadera
 6. Christina Evaldsson20 april 2010 10:38

  Det är något alldeles speciellt med barns små knubbiga händer. De är vackra och alltid redo att utforska. Jag skulle därför vilja vinna det fina armbandet i din tävling, så att det kan pryda min underbara dotters handled. Hjärtat skulle vara en symbol för den eviga kärlek jag känner för henne. Det skulle kanske även fungera som en påminnelse för mig om att kärleken består även då hennes busiga små händer hittar på hyss, som att utforska toaletten med mina nya skor eller kleta fingerfärg över hela köket :)

  /Christina Evaldsson

  SvaraRadera
 7. Brukar kika in på din blogg då och då, du skriver fantastiskt fängslande och bra!

  Våran lilla Molly vill helst av allt vara som storebror Milton (ha hans gamla kläder och gärna klippa håret kort om hon fick...) men ibland vill hon också vara flicka och hon älskar smycken, så självklart skulle hon bli mäkta stolt om hon vann ett alldeles eget!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin mammablogg!

  Jag skulle vilja vara med och tävla om förklädet eftersom min lille kille älskar att hjälpa till i köket, speciellt när det gäller att baka, och det skulle inte förvåna mig om han är en blivande bagare eller kock. :)
  Han skulle bli så glad och säkert vilja vara med ännu mer med ett sådant fint förkläde!

  SvaraRadera
 9. Anmäler mig till tävlingen. Skulle vilja att min minsta dotter Tuva skulle få ett armband som hon kan ha som ett minne att sin tuffa sjukhustid. Hon behandlas för en tumör i huvudet och kommer att få behandling i mer än ett år till

  SvaraRadera
 10. Anmälan till tävling. Ebbas badrock är på gränsen till för liten. Skulle därför vilja ha en badcape.. perfekt inför sommarens strand vistelse.
  www.emmgus.blogg.se

  SvaraRadera
 11. Å vilken härlig blogg!!
  Väntar mitt andra barn i september, och ser verkligen fram emot det. En badcape skulle vara så mysigt, för visst är det något speciellt med dom där badstunderna. Att se den lilla slappna av så i det varma vattnet. Att bara vara en stund i mammas eller pappas starka armar, känna sig lugn och trygg... Det är underbart att få vara med om!!
  //Elisabeth Sundberg

  SvaraRadera
 12. Jag ska vara helt ärlig, jag vill vinna det där förklädet för mitt älskade barn smutsar ner sig jämt!
  och nu är tvättmedlet slut också, tänk om man bara kunde torka av och gå vidare!

  //evaldsson82@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. jag vill vinna armbandet :) jag vill vinna för jag vill ge något fint till min systerdotter som fyller 1 år snart och för att jag är snäll och länkar om denna tävling på min blogg =) kolla här http://kaarleksbarnet.blogg.se/2010/april/tavlar-om-ping-pong-barnklader-18.html#comment

  min emailadress är kaarleksbarnet@live.se

  SvaraRadera
 14. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna barnförklädet till min snart 3 åriga dotter, Alva. Hon älskar att bada och hjälpa till i köket och det här förklädet har ju sin stora charm och är riktigt snyggt.

  Har länkat till tävlingen här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavlar-om-ett-barnforklade.html#comment

  SvaraRadera