torsdag 23 oktober 2008

Frustrerad

Känner att jag nog skulle behöva öva lite på mitt tålamod. Vill kunna saker från början, och gärna innan jag ens har försökt. Möter jag på motstånd blir jag frustrerad. Tittar på andras Bloggar och hänförs över alla snygga detaljer som folk fått till. Försöker jag med- men förstår inte hur jag ska gå till väga. Får be någon om hjälp tror jag. Någon som vill guida mig på bloggens okända stigar!?

4 kommentarer:

 1. Välkommen till blogglivet Karin!
  Hade också svårt i början för att förstå alla finesser. Oftas kan man klicka på en detalj på någon annans sida som man vill ha och därifrån skaffa sig en egen=). T.ex olika bakgrunder går att hämta på http://www.thecutestblogontheblock.com/. Klicka på bakgrunden du vill ha, kopiera html-koden och klistra in i en "gadget" här på din sida. Om du nu vill ha en ny bakgrund vill säga=)

  Sköt om dig!
  Många stora kramar

  SvaraRadera
 2. vart hittar jag html-koden och vad är en gadget? =)

  kram

  SvaraRadera
 3. Gå in på http://www.thecutestblogontheblock.com/ -> backgrounds. När du sett en bakgrund du vill ha, klicka på den. det kommer komma upp text och så står det "It's that easy" och under där finns det en massa "obegriplig" text. Kopiera det.

  Gå in på anpassa på din blogspot sida sen. Längst upp på någon sida står det "lägg till gadget". Klicka på den och välj i listan HTML/Javascript. I rutan som kommer upp då klistrar du då in html-koden under innehåll. Och sedan spara. Klart=) Hoppas det var en någorlunda beskrivning.

  Jag länkar till dig på min sida, hoppas det är ok=))

  SvaraRadera
 4. OHHH vad fin min sida är. Jag tror jag behåller den som den är! =)

  SvaraRadera