tisdag 30 augusti 2016

När det förflutna hälsar på

Och där kom hösten. Det känns i luften. Det känns i kroppen. Friska svalare vindar som vidrör mig under morgonpromenaden. Barn som i lemmeltåg passerar förbi ute på cykelvägen. Löv som faktiskt stundvis börjat falla. Jag tycker om det. Tycker om att vardagen åter är en del av vårt liv. Svala vindar är min vän efter en härlig och varm sommar. Nu vill jag mysa. Få klä på mig den där tröjan och krypa ner under en filt i soffan,

Det har varit en fantastisk sommar på många sätt. Vänner ifrån förr har spontant hört av sig och velat titta förbi när det varit på genomresa. Det värmer. Blir lycklig, En gång i tiden var vi stora delar av varandras liv. Vuxenhet och avstånd har gjort att vi inte längre lever samma liv. Men i hjärtat- delar vi en hel barndom.


Idag kom Christian förbi. Blev så glad att äntligen få krama om dig. Lång tid har passerat och kanske är det 13 år sedan våra vägar möttes. Du har funnits i mina tankar många gånger under åren. Du är en kämpe! Som min lille son sa en gång för länge sedan..Du är verkligen så fantastiskt bra på att leva! En förebild för all framtid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar