torsdag 5 februari 2009

Ett steg närmare ett färdigplanerat bröllop

Är trött ikväll. Inte så där vanligt trött utan trött på ett annat sätt. Kanske håller jag på att bli sjuk, eller så är det början av ny p-pillerkarta som ger sig till känna.

Gjorde en minitenta förra veckan eller dugga som de kallar det på skolan. Gick jättebra och det känns så skönt. Vill verkligen bara bli färdig med den kursen så jag vet att jag är redo att hoppa på termin tre till hösten. Inte roligt att ha saker eftersläpande. Jag är nämligen expert på att skjuta upp saker och ting...men, men...vem är inte det!?

Har tänkt mycket på det här med näbbklänningar till barnen och här om dagen så sprang jag på klänningar som bara kändes så rätt från början. Moa och Hanna var och provade dem idag och de var som två salgiga prinsessor i provrummet. Hade inte tänkt att hyra kläder till dem men nu blev det så ändå. Enkelt och smidigt...önskar bara att det hade kunnat vara billigt också!

Hannas klänning har dock en mer vuxen stil då den har tunna axelband och är mer bar både fram och baktill. Klänningarna är ändå finare i verkligheten och blir en aning längre på våra barn. Det är den röda klänningen.


Köpte ett par brudskor också så nu är det avklarat också.

1 kommentar:

  1. Karin jag tyckte klänningarna var jättefina...du kommer inte ångra dig.
    Även du kommer bli en underbar brud, och jag vet en stor tjej som ser fram emot detta.

    Kram fr Hannas mamma

    SvaraRadera