torsdag 18 mars 2010

Med längtan efter regn

Idag hälsar inte solen på. Men våren kommer nog snart ändå, eller kanske är den redan här? För första gången i mitt liv kan jag nog säga att jag verkligen längtar efter regn. Ett härligt varmt regn som får all denna snö att bara regna bort.

Moa är på dagis, och Melvin sover så lugnt och skönt i sin säng på övervåningen. Själv sitter jag med en hemtenta som snart ska vara klar. Tagit några minuters paus för att verkligen hålla mitt löfte om att jag nu är tillbaka här på bloggen.

Melvin ska till BVC och ta spruta på eftermiddagen. Han har lyckats vara sjuk var gång vi haft tid för att ta den så nu är det skönt att det blir av. Tror dock inte att Melvin kommer att se lika ljust på tillvaron som hans mamma gör.

Jag är trött idag. Skulle vilja krypa ner under mitt täcke med en godispåse, en varm nyrakad man som inte sticks och en bra film och bara ligga där hela dagen och mysa. Den tiden är förbi men många säger att den en dag ska komma tillbaka igen. Längtar...

1 kommentar:

  1. Hehe nej det finns ju inte på världskartan att man kan njuta på samma sätt som man gjorde förr... Men nu kan man ju njuta på helt andra sätt! Det jag kan sakna ibland är helgmorgnar då man bara kunde ligga och dra sig, kramas och mysa innan man gick upp och åt en lång frukost i lugn och ro med varsin del av tidningen. Men det är som du säger! Det kommer tillbaka. Kul att du är tillbaka! Jag har saknat dina inlägg =)

    SvaraRadera