tisdag 30 mars 2010

12 grader varmt och sol

Snön är nästan borta nu...så underbart!
Snödroppar i grannens rabatt

Ett barns lycka på en cykel

Första fotbollsmatchen

Första sandkakan

Mitt barns leende smälter de sista snöflingorna
Nu har våren kommit till oss!!!

torsdag 18 mars 2010

Med längtan efter regn

Idag hälsar inte solen på. Men våren kommer nog snart ändå, eller kanske är den redan här? För första gången i mitt liv kan jag nog säga att jag verkligen längtar efter regn. Ett härligt varmt regn som får all denna snö att bara regna bort.

Moa är på dagis, och Melvin sover så lugnt och skönt i sin säng på övervåningen. Själv sitter jag med en hemtenta som snart ska vara klar. Tagit några minuters paus för att verkligen hålla mitt löfte om att jag nu är tillbaka här på bloggen.

Melvin ska till BVC och ta spruta på eftermiddagen. Han har lyckats vara sjuk var gång vi haft tid för att ta den så nu är det skönt att det blir av. Tror dock inte att Melvin kommer att se lika ljust på tillvaron som hans mamma gör.

Jag är trött idag. Skulle vilja krypa ner under mitt täcke med en godispåse, en varm nyrakad man som inte sticks och en bra film och bara ligga där hela dagen och mysa. Den tiden är förbi men många säger att den en dag ska komma tillbaka igen. Längtar...

söndag 14 mars 2010

Känns skönt att vara saknad

Det var länge sedan jag var här ute nu. Dagarna bara rullar på och jag hinner inte med livet. Loggade in idag och blev så glad över att det finns människor där ute som saknar mig här på bloggen. Det värmer.

Jag har så mycket att säga men ändå så blir jag stundtals bara tyst. Tankarna skrivs i huvudet men stannar där.


Att skriva har alltid varit viktigt för mig. Bokstäverna flyter samman och blir till ett rinnande flöde. det här är min plats. Min tid, mina tankar. Här bestämmer jag. Enbart jag. Mitt slott i mitt kungarike och ni är alla inbjudna att när andan faller på besöka min värld.


Jag är tillbaka. Jag hoppas ni fortfarande finns kvar!